Helservice för dig och ditt företag

Vi sköter det praktiska så du och din medarbetare kan lägga fokus på arbetet

Arbeta i Sverige

En utlänning som inte har permanent uppehållstillstånd eller uppehållsrätt måste ha ett giltigt arbetstillstånd för att få arbeta i Sverige. Processen att söka uppehålls- och arbetstillstånd kräver både tid och kunskap. Brister orsakat av arbetsgivaren och okunskap om regelverket är de vanligaste skälen till avslag och utvisningar.


Ansökan

Vi kan bland annat hjälper er med utannonsering av tjänst, granskning och inhämtning av nödvändiga dokument, bedömning av bolagets ekonomi, beredning av anställningserbjudande, inhämtning av fackliga yttrande, upplysning och inhämtning av kollektivavtalsenliga löner och försäkringar, inlämning av ansökan och mycket mer.

Varför konsulthjälp?

Ni får en komplett ansökan och information under hela processen. Ni slipper felaktiga brister i er ansökan. Ni biträds av kunnig personal som är insatta i regelverket. Vi sköter all kommunikation och kontakt med myndigheten fram till ett beslut. Vi håller dig uppdaterad om reglerna för uppehålls- och arbetstillstånd före och efter ett beslut. Vi kan erbjuda kortare handläggningstid mellan 10-20 dagar. 

Vårt mål är snabbare hanteringsprocess än vanligt, kostnadseffektiv för arbetsgivare och trygghet för medarbetare.